Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Comment on Facebook

❤ Vill du hjälpa oss? Vi vill konkurrera ut etablissemangets förljugna kanaler och skapa ett tv-hus bestående av fri media! Då kan vi sända dygnets alla timmar. Stötta oss med 49 kronor i månaden här: www.exakt24.se/stod-exakt24

Men det här med covid...varför är det så stor skillnad mellan de nordiska länderna i dödsfall om man räknar/capita...Det har ju även sagts att nordiska länder räknar på samma sätt?..Då om man skall tro gästen här, så dör det alltid ”mycket” mindre folk i grannländerna varje år då?🙄

Tycker denna Bianca är helt fel person att tala om censur. Hon tog bort mig på FB sida för att vi inte hade samma åsikt om vaccinet. Hon tålde inte "känsliga" frågor och svar. Har noll förtroende för henne och tror hon snart kommer avslöja sig själv som en stor bluff.

Palmepriset går till BLM retar mej oerhört! Vänstern kliar varann på ryggen som vanligt.

Tack för att man fick vara med!

Pinsamt att höra hur dåligt påläst man kan va ang virus och pandemier. Babblar bara i nattmössan!!!

Petrit Latifi....haha, så pinsamt. Vilket skitprogram. Bara antivaccin propaganda och främlingsfientlighet i botten. Vaccinera er inte, snälla, men lås in er hemma, gärna för alltid.

Jag tog inte vaxinet för svininfluensan tänker inte ta för covid19 heller dom kan inte tvinga folket.

View more comments

“Varför ska några maktgalna, globala techjättar få diktera villkor för nationens framtid?”

"Varför ska några maktgalna, globala techjättar få diktera villkor för nationens framtid?" – "Varför ska några maktgalna, globala techjättar få diktera villkor för nationens framtid?"

Dela klippet

På INSIKT-TV hittar du VIDEOREPORTAGE.
Läs fördjupande artiklar på Insikt24.se!